fan va folk ljuger

tja bloggen... Att folk är så jälva patetiska att de inte kan stå för vad de gjort, sexbrottslingar som är så jävla fega och går på oskyldiga barn osv. sen när de är i fängelse är de lika jävla fega och ljuger om att de sitter för nå annat, fyfan...

vi "vanliga" brottslingar gör allt för att slippa umgås med dessa sjuka människor. vissa man tror är reko visar sej är de värsta monstren som finns på jorden. Ju mer tiden går inne i finkan och ju mer man får veta om vilka som sitter för sexbrott, ju svårare blir det att inte klappa på de jävlarna....

fattar inte att vi vanliga ska behövas straffas dubbelt, först vårt straff som är jobbigt nog och sen måste vi tillbringa lång tid med dessa jävla sjuka människorna. det är fan det värsta straffet av allt.

har fått reda på mycket nu ihelgen, inte nå roliga saker, men ändå känns det bra att veta så man kan hålla sej ifrån dessa fanskap.

sidan www.kriminellt.com borde komma ut mer så almänheten hittar den... där står det om massor av dessa idioter, var de bor osv så vi vanliga kan skydda oss från dessa på utsidan.

så sprid den sidan vidare.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0