Goda plitar?

                                            

          Folk som tyckte denna plit från kvinnofängelset var ond,ska bara se de svenska plitarna.

                                          
                  Tänk er själva,dålig utbildning,klarar inte proven för polishögskolan och lat.
                  Det är allt som krävs för å bli plit,vem vill inte kunna sitta å dricka kaffe hela
                  dagarna och leka gud över andra människors liv.
                  Men visst finns det plitar som kan dyka upp som har lite vett, men de försvinner
                  lika fort som de kom.
                  Byt namn till förvaringspersonal istället för vårdare,en lagergubbe har ju bättre
                  hand om människor än dessa "vårdare". 

Rolig historia

De intagna på fängelset har lagt sig, deras dörrar är låsta och ljuset är släckt. Plötsligt börjar de ropa ut olika nummer:
”21!”
Det hörs skratt från många av cellerna.
"7!"
En lite större skrattsalva brer ut sig i fängelsemörkret.
Den nyintagna fången förstår inte vad som pågår och frågar dagen efter en plit vad som hände kvällen innan.
Pliten svarade: "Jo, det finns en bok på biblioteket som innehåller en massa roliga historier, men istället för att berätta en historia så lär sig fångarna boken utantill och memorerar vilken historia som ligger på vilken sida. Sedan ropar de endast ut sidonumrena"
Den nyintagne beslutar sig för att läsa denna bok och memorera den och efter några kvällar så känner han sig så säker att han tänker dela med sig.
Han ropar entusiastiskt: "37!"
Ingen skrattar.
Han ropar igen: "21!"
Ingen skrattar.
Då ropar en annan fånge: "37!"
Alla fångar skrattar högt.
Dagen efter frågar den nyintagne pliten: "Jag försökte vara med på historieberättningen igår kväll, men ingen skrattade! Kan du säga varför?”
Pliten svarade: "Nja, alltså, alla kan inte berätta historier på ett bra sätt."

Äntligen...

Äntligen har vi blivit av med största orosmolnet på anstalten.
plitarnas lilla kelgris å allt,men men glada är vi iallafall.
internet är det fortfarande problem med,men vi försöker uppdatera så ofta vi kan.


go kväll

nu blir de kaffe och slöa framför tvn resten av kvällen, är lite trött idag... blev ju några öl i går.. hmmm man är inte riktigt van än, får fixa in lite regelbundet så man håller sej i form.. heheh

som ni vet har det strulat lite me internet och modemet osv, men tror det löst sej nu, men ni vet att ibland finns inte möjligheten för mej att komma ut på bloggen, så ha tålamod för jag gör allt ja kan för att lura skjortan av plitarna så ja kan behålla modemet på säker plats och fortsätta skriva här innefrån finkan.

är så mycket mer jag skulle vilja skriva och berätta om vad som händer, lite mer konkret, men är för lätt att avslöja sej om var jag är osv.... skulle inte va skoj att åka fast och missa permisar osv.

så ha det så bra alla som är i friheten och tänk på oss som sitter där inne...


kriminalvården i ett nötskal

Fyra fångar på Kumlafängelset lämnades kvarglömda ensamma på en av fängelsets rastgårdar. De hade glömts bort och låsts ute, enligt en anmälan från en fånge mot en ansvarig fångvaktare.

Anmälaren reagerar mot att ett sådant misstag kan begås på ett fängelse med så hög säkerhetsklass. Ärendet har vidarebefordrats till justitiekanslern (JK).

läs mer i kåkbladet, kolla länken som finns på min blogg


fan va folk ljuger

tja bloggen... Att folk är så jälva patetiska att de inte kan stå för vad de gjort, sexbrottslingar som är så jävla fega och går på oskyldiga barn osv. sen när de är i fängelse är de lika jävla fega och ljuger om att de sitter för nå annat, fyfan...

vi "vanliga" brottslingar gör allt för att slippa umgås med dessa sjuka människor. vissa man tror är reko visar sej är de värsta monstren som finns på jorden. Ju mer tiden går inne i finkan och ju mer man får veta om vilka som sitter för sexbrott, ju svårare blir det att inte klappa på de jävlarna....

fattar inte att vi vanliga ska behövas straffas dubbelt, först vårt straff som är jobbigt nog och sen måste vi tillbringa lång tid med dessa jävla sjuka människorna. det är fan det värsta straffet av allt.

har fått reda på mycket nu ihelgen, inte nå roliga saker, men ändå känns det bra att veta så man kan hålla sej ifrån dessa fanskap.

sidan www.kriminellt.com borde komma ut mer så almänheten hittar den... där står det om massor av dessa idioter, var de bor osv så vi vanliga kan skydda oss från dessa på utsidan.

så sprid den sidan vidare.

 

 


förymd fånge

En man flyr från ett fängelse där han varit inlåst i 15 år. Han

bryter sig in i ett hus för att söka pengar och vapen. Inuti finner han ett ungt par

i sängen.

Han beordrar killen ur sängen och band honom vid en stol.

Sedan knyter han fast hustrun till sängen, fången for ovanpå

henne, kysser hennes nacke, sedan reser sig och går in i badrummet.


Medan han är där, viskar mannen  till sin hustru, "Lyssna,

den här killen är en förrymd fånge. Titta på hans kläder! Han är antagligen

tillbringade mycket tid i fängelse och har inte sett en kvinna på många år.

Jag såg hur han kysste din hals. Om han vill ha sex, motstå inte, klaga

inte. Gör vad han säger. Tillfredsställ honom och  fråga inte för mycket. Den här killen är naturligtvis mycket farligt.

Om han blir arg, kommer han att döda oss båda. Var stark, älskling. Jag älskar dig! "



Hans fru svarar: "Han kysste inte min hals. Han viskade i mitt

öra. Han berättade att han är homosexuell, tycker att du är söt, och frågade om vi hade några

Vaseline. Jag sa till honom att det var i badrummet. Var stark älskling. Jag älskar dig också. "

tja alla och god morgon

nyvaken och trött, faan va segt att gå upp på morgonen, men fick iaf en timme extra att sova.

grattis ni som hade permis, ni lurade kriminalvården på en hel timme. HAHAHA

nä nu ska ja ta o vakna till, hörs senare

hur man rånar en bank

föresten hitta en bra sak för er som går i tankarna att kanske utöka eran kassa genom ett bankrån. Läs igenom detta först så ni inte begår samma misstag.

Hur man rånar en bank

Enligt FBI är dagens bankrån 'osofistikerade och oproffesionella verk', som utförs av unga män som bevisligen inte vet ett öre om det yrke som de försöker utöva.
Den här informationen kommer från The Old Farmers Almanac och är skriven av Tim Clark.
Clark rapporterade att, trots det faktum att flertalet banker använder bevakningskameror, använder inte 76% av rånarna mask eller något som skyler deras identitet. Vidare studerar inte 85% banken de ska råna innan rånet tar plats, och 95% gör inga planer som täcker händelser som 'var ska jag gömma bytet'. Alltså skrev Clark denna lilla guide till de som planerar att råna en bank. Den är spetsad med många riktiga händelser som i detta fall får agera som dåliga exempel.
 

Välj rätt bank. Clark råder er att inte göra som killen i Anaheim, Kalifornien, som valde att råna en bank som inte längre användes och därför var tom på både folk och pengar. Å andra sidan, vill du inte vara alltför bekant med banken. En annan kalifornisk rånare sprang på sin mor då han rånade banken. Hon angav honom senare.

Välj rätt kassör/ska. Detta steg är lite svårare att planera, och ni får hoppas att det inte händer det som hände rånaren i Springfield. Där följde kassörskan efter rånaren, ut på gatan och vidare tills hon såg honom gå in på en restaurang. Hon hejdade då en polisbil, som resolut plockade upp rånaren. En annan kassörska tog emot en lapp från rånaren, varpå kassörskans far, som stod bakom rånaren i kön, brottade ned honom och satt på honom tills poliserna kom.

Signera inte ditt kravbrev. Det finns kravbrev som skrivits på baksidan av en stämning som kallat rånaren till en rättegång, för att just ha rånat en bank. Ett annat exempel är kravbrevet som skrivits direkt på ett uttagskvitto, som hade både namn och kontonummer till rånaren.

Se upp för farliga grönsaker. En man i White Plains, New York, försökte råna banken med en zucchini. Polisen haffade senare rånaren i hans hus, där han visade poliserna sitt 'vapen'.

Var inte petig. En rånare gav en kravlapp som meddelade att 'Detta är ett rån. Ge mig alla dina tjugosedlar i kuvertet.' Kassörskan sa att hon bara hade två tjugosedlar. Rånaren tog dessa och lämnade lokalen.

Skylta inte. En rånare tänkte att om han smetar kvicksilversalva i ansiktet så borde han bli osynlig för de svartvita kamerorna. Detta accentuerade dock hans planer, och bankens personal kunde i god tid kalla på polis. Bankrånare i Minnesota och Kalifornien kom på den smarta idén att sprida stulna pengar efter sin flyktbil, för att skapa en skenmanöver. Detta fick dock omvänd effekt eftersom det drog allas blickar till sig.

Sväng endast åt höger. Undvik det öde som de kaliforniska bankrånarna råkade ut för, då de svängde fel i en korsning, och anlände till Homestead LuftförsvarsBas. I tron att det var en vägtull försökte de muta soldaterna med de stulna pengarna.

Skaffa fram transportmedlet på egen hand. Det är inte smart att 'låna' kassörskans bil, som denna noga kunde beskriva för polisen. Detta resulterade i det snabbast lösta bankrånet i Pittsfield.

Var inte för känslig. I dessa dagar då pengar förvaras tillsammans med exploderade färgpaket, kan idéer som att stoppa pengarna i byxorna straffa sig dyrt, om inte för generande färgfläckar, så för allvarliga brännskador. Detta fick rånare i både Boston och San Diego uppleva.

Överväg att skaffa ett annat jobb. En nervös rånare från Newport råkade skjuta sig själv i huvudet medan han nervöst försökte få så mycket pengar som möjligt att få plats i bröstfickan. Sen har vi fallet med rånaren som svimmade när kassörskan berättade att hon inte hade några pengar. Rånaren var fortfarande medvetslös då polisen anlände till platsen.

Det är när man ser fall som dessa, som man inte förvånas över att polisen lyckats lösa 69% av alla bankrån som rapporterade mellan 1978-79 (USA).


nedräkningen fortsätter....

dagarna går rätt fort i alla fall. de tickar på som attan, glöm inte ställa klockan tillbaka i natt....

 just nu känns allt rätt bra faktiskt, känns som jag har mycket på gång på utsidan med nystart av företag osv och att framtiden ser ljus ut, mycket ljus.....finns en del orosmoment men förhoppningsvis löser de sej då är det bara att köra på.

kompanjonen jobbar på för fullt på utsidan, även han en fd fånge... HAHAHAHA
en kanonbra kille, trodde inte man skulle få såna bra vänner när man satt i finkan, men tydligen....

sammanhållningen är skitbra här inne bland de flesta av oss, och en handfull kanonbra polara har man fått, och en riktigt riktigt god vän, så vistelsen här inne känns iaf nu när man gjort största delan av voltan som en bra tid av mitt liv.
klart man saknar barn och familj och så, men i det stora hela så har tiden här inne gjort gott. ( om man räknar bort allt som har med kriminalvården att göra ) Hade jag inte hamnat här hade jag inte träffat vissa personer och de saker vi donar med på utsidan nu hade inte skett, så denna vistelse har förhoppningsvis gjort så iallafall 2 familjer kommer få det skitbra i framtiden.

en sak till, tänk va gott det är med öl. mmmmmm.
en sak är säker iaf, att det är inte svårt att få in saker på svenska fängelser, HAHAHEHEHOHO

tjo, kanske tittar in senare i natt, eller kanske snart vem vet vad som sker...


god morgon

mornmorn dags att kliva upp nu så ni inte missar brunchen för då blir ni utan mat hela dagen, hmmm

blir en lugn dag i dag på anstalten.. förhoppningsvis.

helg=besök. jo kan ju va trevligt.... om man får nå besök. men nästa helg, då kommer de besök även till mej, ska bli så nice så.

nu blir det kaffe och lite allmänt surfande så skriver jag lite ikväll

ha de så gott

detta är unika bilder, så ser plitarna ut i svenska fängelser

här kommer några riktigt unika bilder på våra plitar, ni får ursäkta om bilderna inte är så bra eftersom jag har smygit med våran insmugglade kamera.  
  hoppas ni har överseende.   

bilderna är tagna nu i veckan

smygtaget foto på min kontaktperson inom kriminalvården


ännu en av våra plitar


en av våra plitar


sätt åldringarna i finkan

vissa tycker vi har det så bra i finkan, kanske har de rätt, om man kollar denna jämnförelsen så ja kanske de.

Här kommer lösningen på åldrings- och fängelsevården i Sverige.
Töm fängelserna och långsvårdsavdelningarna.
Låt åldringarna bo i fängelserna. Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalda jobb. Näringsrik kost som kostar tio gånger så mycket som till exempel den som våra barn får i skolorna. TV på rummet, sexrum och framför allt: Gratis hyra, ingenting dras på pensionen.
Låt sedan fångarna inta långvårdsplatserna.
Natt och gardinerna ner kl 16.00.
Ingen vidare tillsyn, klassificering som om man redan har en fot i graven, något sladdrigt på en tallrik som man kanske kan kalla mat att äta, med mera, med mera. Efter denna omplacering kommer fångarna aldrig göra något mer brottsligt i framtiden.
Hyran dras sedan på deras blivande pension. Vid rymning fördubblas strafftiden.
Sätt åldringarna i fängelse!

men nje verkar ju inge bra, inte för mej, ne så vi glömmer den iden... jag vill ju ha de så bra, jag har faktiskt jobbat hårt för att komma dit jag är i dag, hahahah

inget speciellet

när ska man ta permis, jul eller nyår? hmm svår fråga. hahah vilka problem man har va

fan va man blir intutionsskadad efter ett tag i finkan, man behöver fan inte ens tänka själv. hmmm
maten står typ på bordet 3 ggr per dag, plitarna sägar när och var man ska göra vissa saker

man blir till och med väckt på mornarna och sen kommer de o nattar en på kvällen... hahahah
ibland tror jag de tror vi är barn som inte klarar nått själva.

nån som har nå bra tips på vad vi ska ta och göra med golarna och tjuvarna på finkan......
vi får tyvärr inte spöa dem, synd för de skulle behöva ett kock stryk ibland, de skulle de bara må bra av.

tänk att man inte kan lite på andra interner ens, man kan ju tro de är kriminella ju.


nä nu blir det lite texas på nätet så man får lite extra slantar att röra sej med på permisarna... lätt som en plätt


kolla hemsidan

tjenare, kolla in hemsidan www.kriminellt.com

är en bra sida som OG står för och där lägger de ut alla sexbrotslingar

internet sabotage

hejsan alla därute i friheten, var ett tag sen jag kunnat skriva, när jag en dag kom tillbaka från permisen och skulle hämta det trådlösa internetet så hade nån jävel brytet det i 50 bitar, hade det vart en plit som hittat det så hade de bara tagit det så det innebär att nån annan intagen haft sönder det.

hur fan kan man vara så jävla pantad att man förstör för en annan intagen, FYFAN

vi har våra misstanka om vem/vilka det är, och de kommer såsmåning om märka av det, då jävlar.

det borde vara skottpengar på albaner..... hmmm vissa iallafall. men men han/de vet, eller jag hoppas de vet hur farligt de lever just nu.

annars har tiden varit lugn de senaste veckorna, inte hänt spec mycke, man vaknar går upp, låssas jobba och bara försöker få tiden att gå.

jag skriver mer senare idag, ha det så bra alla

plitfan


10 budorden

kriminalvårdens 10  budord
 
  1. Du skall inte ha andra plitar vid sidan av mig.
  2. Du skall inte missbruka Kvinspen, din Guds, namn, ty Kvinspen kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
  3. Tänk på att hålla arbetsdagen helig.
  4. Visa aktning för din kontaktman och din kontaktkvinna, så att du får leva länge i det land som kvinspen, din Gud, ger dig.
  5. Du skall inte dräpa din husmor.
  6. Du skall inte begå äktenskapsbrott utan håll dej till en intagen åt gången.
  7. Du skall inte stjäla om det inte av någon som har mer än dej.
  8. Du skall inte vittna falskt mot sjuksyrran.
  9. Du skall inte ha begär till kriminalvårdens hus.
  10. Du skall inte ha begär till din kvinsps hustru eller hans tjänare eller hans tjänarinna, hans oxe eller hans åsna eller något annat som tillhör din kvinsp.

inläggen

tjenare alla glada, en sak bara, när ni skriver i bloggen, försök inte avslöja var vi är, inte än ialla fall......

men skriv gärna igen JF....

på väg till matsalen, visas dit av två trevliga vårdare


så här sover vi i finkan


fortfarande 8 okt

nån därute som har erfarenhet av kriminalvården, skriv gärna och dela med er av era erfarenheter.

tänk vad man lär sej här inne, om man inte viste nå om kriminalitet innan så är man fullärd nu, nu kan man allt från att råna banker till att stjäla bilar......

de där på tv "inlåst" va är de fär ett skämt, vilka patetiska ungdomar, kaxiga och tuffa, men klarar inte av en enda dag bakom galler, hmmm ja säger då det.

föresten så ska ni veta att vi som håller på med bloggen är "vanliga" kriminella, vi har bara skadat oss själva, ingen annan så ni vet.

föresten vad är en kriminell????  när är man kriminell?? är det när man gjort ett misstag och hamnar bakom galler eller????? eller???

8 okt

hejsan alla, permis närmar sej med stormsteg, faaaan va nice... ska bli så gott med ett par kalla öl, mmmmuuummmsss

har smygit in på plitkontoret och "lånat" deras dator ett slag, hahahah

jaja va ska man göra då, heheh, jag har ju ingen egen ju. eller kanske ska lämna in en anhållan om att få en egen i cellen.


idag gicka larmet, tänk, plitarna kan ju röra på sej, inte fort men ändå, ser ut som flodhästar där de lunkar fram.




knasiga amerikanska lagar

Konstiga lagar i Amerika

  • En lag i Helena, Montana, påbjuder att om en kvinna ska dansa på ett bord i en bar eller på en saloon måste hon ha nog med kläder på sig som skulle ha en vikt av ungefär ett och ett halvt kilo.
  • Delstaten Florida har en väldigt underlig lag: Om en kvinna är ensamstående eller skild eller om hon är änka så får hon enligt lag inte hoppa fallskärm på söndagseftermiddagarna.
  • I Kentucky är det illegalt att gifta sig med samma man mer än tre gånger.
  • I Tennessee är det olagligt att använda lasso för att fånga fisk.
  • Du får inte kasta kniv mot en man om har är klädd i kritstrecksrandig kostym. Detta gäller i Natoma, Kansas.
  • I Kalifornien får man inte sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens.
  • 1659 antogs en lag i Massachusetts som gjorde julen olaglig.
  • I Newark, New Jersey, får du inte köpa glass efter klockan sex på eftermiddagen om du inte har har en lapp från doktorn som säger att du får.
  • Det är olagligt att i Montana visa filmer som skildrar grova brott.
  • I Minnesota är det olagligt att reta en skunk.
  • Barn kan köpa hagelgevär i Kansas City, men inte knallpulverpistoler.
  • I Chico får man böta 500 dollar om man detonerar kärnvapen inom stadsgränsen.

7 oktober, en dag närmare friheten

visitation, vilket jävla påhitt, bara för att plitarna ska ha nå att göra, och kunna jävlas lita med oss

men som sagt de är inte direkt smarta och hittar inte nå av värde, hahaha


ibland är tillvaron här inne som att bo på ett 5 stjärnigt hotell och det svider i ögonen på plitarna, hahaha

så småningom kommer det bli lite mer strukturerade skrivelser här, känner mest på hur det funkar osv nu.. så ha tålamod.






plitar, vad är det för folk

ibland kan man ju undra vad plitarna är för slags människor, om de nu är människor, det är frågan ( det finns någon enstaka som kanske, kanske har lite rött blod i sig )


man kan prata med dem men de verkar ha nå problem med hörseln. måste va så för de fattar inte vad man säger. så finns det nå läkare som kan hjälpa dem???

hörru, tänk va en del intagna har mycket att säga plitarna, varje dag, flera gånger om dagen, hmmmm man kan ju undra va de gör hos plitarna stup i kvarten.... FÖRBANNADE GOLARE, de är de lägsta avskum, lägre än en navelludd.....


tänk när vi gör ett misstag här så blir det stora konsekvenser, men när plitarna gör misstag så händer inget...
förlåt, plitar gör ju inga misstag... de är ju så jääävla perfekta... suck


snart så får man åka hem en sväng, ska bli såå jävla skönt, träffa familj och vänner.





fortfarande inlåst, hahah

tjenare alla igen, är rätt ny, eller rättare sagt har aldrig hållt påå me blogg, så har ni nå tipps och ideer så hör gärna av er, hur jag visar statestik osv, och kom med frågor och så om hur vi har det...
ska försöka svara så gott det går utan att de kommer på oss, var vi är.
men föresten de ska mycket till om de ska komma på oss.................de jobbar ju inom kriminalvården så det är nog lugnt


lugn dag inne på fängelset

tjenare alla ute i friheten, idag har det vart en otroligt lugn dag, mes setat och kollat in alla "ansikten"
ansikten är de mest skumma, konstigaste mest misslyckade människor som finns, de är väldigt lika plitarna om ni förstår vad jag menar. hahah..

har samtalat med familjen där hemma, allt bra med dem iallafall. saknar dem såklart... men får snart åka hem en sväng, ska bli skönt.

känns så skönt att ha internet, plitarna skulle bara veta. HAHAHAHAHHAHA
Plitarna som jobbar här är inte direkt smarta kan man säja...............

så skriver mer nästa gång, ska sussa lite nu...

ha de så bra alla

hur har vi det i fängelse???

tjenare alla därute, vi är ett par killar som startat denna blogg, och som ni förstår sitter vi inne, någonstans i sverige, kan av säkerhetsskäl inte säga vart, sorry..

men men, vi har oss själva att skylla att vi är där vi är, så det säjer ja inget om, men hur funkar det egentligen när man är inlåst och under kriminalvårdens tyglar, ja inte som det visas utot, ndu, det ska va så jävla fint utåt och folk tror vi har det så jävla bra, men så är det inte.

de styr fan när man ska skita pissa och äta, men bara rätta sej i ledet och le åt dem, hehe, det tar bäst..

men klart har vi kull med... kan ni tro. har aldrig varit med om bättre sammanhållning på så många grabbar på ett och samma ställe.....
så småningom kommer jag skriva lite roliga händelser som sker innanför murarna

det kommer bli korta inlägg och väldigt sporadiskt, eftersom vi gör detta utan plitarnas vetskap..

så nu måste jag dra innan idioterna kommer

RSS 2.0