hur man rånar en bank

föresten hitta en bra sak för er som går i tankarna att kanske utöka eran kassa genom ett bankrån. Läs igenom detta först så ni inte begår samma misstag.

Hur man rånar en bank

Enligt FBI är dagens bankrån 'osofistikerade och oproffesionella verk', som utförs av unga män som bevisligen inte vet ett öre om det yrke som de försöker utöva.
Den här informationen kommer från The Old Farmers Almanac och är skriven av Tim Clark.
Clark rapporterade att, trots det faktum att flertalet banker använder bevakningskameror, använder inte 76% av rånarna mask eller något som skyler deras identitet. Vidare studerar inte 85% banken de ska råna innan rånet tar plats, och 95% gör inga planer som täcker händelser som 'var ska jag gömma bytet'. Alltså skrev Clark denna lilla guide till de som planerar att råna en bank. Den är spetsad med många riktiga händelser som i detta fall får agera som dåliga exempel.
 

Välj rätt bank. Clark råder er att inte göra som killen i Anaheim, Kalifornien, som valde att råna en bank som inte längre användes och därför var tom på både folk och pengar. Å andra sidan, vill du inte vara alltför bekant med banken. En annan kalifornisk rånare sprang på sin mor då han rånade banken. Hon angav honom senare.

Välj rätt kassör/ska. Detta steg är lite svårare att planera, och ni får hoppas att det inte händer det som hände rånaren i Springfield. Där följde kassörskan efter rånaren, ut på gatan och vidare tills hon såg honom gå in på en restaurang. Hon hejdade då en polisbil, som resolut plockade upp rånaren. En annan kassörska tog emot en lapp från rånaren, varpå kassörskans far, som stod bakom rånaren i kön, brottade ned honom och satt på honom tills poliserna kom.

Signera inte ditt kravbrev. Det finns kravbrev som skrivits på baksidan av en stämning som kallat rånaren till en rättegång, för att just ha rånat en bank. Ett annat exempel är kravbrevet som skrivits direkt på ett uttagskvitto, som hade både namn och kontonummer till rånaren.

Se upp för farliga grönsaker. En man i White Plains, New York, försökte råna banken med en zucchini. Polisen haffade senare rånaren i hans hus, där han visade poliserna sitt 'vapen'.

Var inte petig. En rånare gav en kravlapp som meddelade att 'Detta är ett rån. Ge mig alla dina tjugosedlar i kuvertet.' Kassörskan sa att hon bara hade två tjugosedlar. Rånaren tog dessa och lämnade lokalen.

Skylta inte. En rånare tänkte att om han smetar kvicksilversalva i ansiktet så borde han bli osynlig för de svartvita kamerorna. Detta accentuerade dock hans planer, och bankens personal kunde i god tid kalla på polis. Bankrånare i Minnesota och Kalifornien kom på den smarta idén att sprida stulna pengar efter sin flyktbil, för att skapa en skenmanöver. Detta fick dock omvänd effekt eftersom det drog allas blickar till sig.

Sväng endast åt höger. Undvik det öde som de kaliforniska bankrånarna råkade ut för, då de svängde fel i en korsning, och anlände till Homestead LuftförsvarsBas. I tron att det var en vägtull försökte de muta soldaterna med de stulna pengarna.

Skaffa fram transportmedlet på egen hand. Det är inte smart att 'låna' kassörskans bil, som denna noga kunde beskriva för polisen. Detta resulterade i det snabbast lösta bankrånet i Pittsfield.

Var inte för känslig. I dessa dagar då pengar förvaras tillsammans med exploderade färgpaket, kan idéer som att stoppa pengarna i byxorna straffa sig dyrt, om inte för generande färgfläckar, så för allvarliga brännskador. Detta fick rånare i både Boston och San Diego uppleva.

Överväg att skaffa ett annat jobb. En nervös rånare från Newport råkade skjuta sig själv i huvudet medan han nervöst försökte få så mycket pengar som möjligt att få plats i bröstfickan. Sen har vi fallet med rånaren som svimmade när kassörskan berättade att hon inte hade några pengar. Rånaren var fortfarande medvetslös då polisen anlände till platsen.

Det är när man ser fall som dessa, som man inte förvånas över att polisen lyckats lösa 69% av alla bankrån som rapporterade mellan 1978-79 (USA).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0